AT SKABE ET VANDLEGEOMRÅDE

Fra ideer og drømme – til virkelighed

Vil du skabe opmærksomhed og tiltrækning med en legeplads fuld af vand, glæde og latter?

Alle store ideer og tanker skal igennem en udvikling og planlægning, før de kan realiseres, og man når projektets mål. For at få en idé om et muligt forløb vil vi vise en række typiske trin, inden planlægningen afsluttes.

Kontakt CADOAQUA i dag – vi kan hjælpe dig med at komme sikkert frem til din destination.

De første skridt

Når du har kontaktet os, opretter vi et internt projekt, som gradvist vil udvikle sig til grundlaget for den bedst mulige løsning til dit projekt.

Det sker uden nogen forpligtelse eller omkostninger for dig.

Indsamling af oplysninger

Vi vil stille dig en række spørgsmål, så vi kan forstå dine ideer, dine ønsker og de lokale forhold. Vi kan tage de første indledende skridt via telefon eller e-mail, men ofte ønsker vi også at besøge og se stedet.

Vi vil f.eks. gerne kende forholdene på stedet, vand- og elforsyning, afløb, farver, aldersgrupper, legeværdier, produkter, økonomi og budget. Det sidste for at sikre, at vi ikke foreslår vilde planer og løsninger, som ikke er realistiske i din verden.

Design af forslag, sprayzone og 3D

Baseret på de indsamlede oplysninger vil vi begynde at arbejde på at udforme et eller flere indledende forslag.

Det giver alle et bedre grundlag for de første ideer og udkast, som danner basis for dialog og eventuelle justeringer.

Beregning af økonomien

Når du er tilfreds med den foreslåede løsning, begynder vi at beregne økonomien, så du kan få en idé om de samlede omkostninger. Derefter kan vi tilpasse de enkelte dele af projektet i detaljer, så det bliver præcis, som du eller kunden ønsker det.

Når vi er blevet enige om alle detaljerne og økonomien, kan vi begynde at udarbejde en tidsplan for implementeringen.

Tekniske detaljer

I løbet af processen kan vi have bedt dig om at udfylde formularer vedrørende de “tekniske” forhold på grunden, såsom afstand til vand- og elforsyning, oplysninger om kloakering, jordbundsforhold og så videre.

Hvis installationen skal tilsluttes et eksisterende vandsystem, f.eks. i en swimmingpool eller udendørs pool, bør vi vide noget om denne installation og gå i dialog med teknisk personale og/eller andre leverandører.

Vi leverer også en række tekniske tegninger, der beskriver konstruktionen, vandforbruget, placeringen af forskellige redskaber og så videre.

Alle er enige

Når du er helt tilfreds med alle aspekter af projektet og økonomien, sender vi dig et tilbud til godkendelse, og du kan afgive en ordre på levering af projektet. Derefter kan vi straks gå i gang med produktionen og planlægningen af alle detaljerne.

Produktion

De fleste Vortex-elementer er designet, tilpasset og produceret specifikt til hvert enkelt projekt. Generelt tager det ca. 3 måneder fra fremstilling til levering på installationsstedet, og i denne periode sørger vi for, at alt på stedet er klar.

Det er f.eks. jord- og fundamentsarbejde, rørføring, vandtanke, overløb, dræning og lignende. I mellemtiden vil vi løbende informere om projektets status.

Levering og montering

Arbejdet med vandrørene og fundamenterne til udstyret er i gang.

Redskaberne venter på at blive placeret.

Støbning

Forberedt til støbning, forstærket og formet. Nedenfor ses en film, der viser selve støbningen. Cirka 12 centimeter beton udlægges ved hjælp af en pumpe.

Redskaber på plads.

Vi leverer og installerer så effektivt som muligt. Alt pakkes ud og kontrolleres ved ankomsten, så transportskader opdages med det samme.

Vi monterer, forbinder og tester løbende. Når alt er på plads, tester vi også sekvenser og funktioner.
Efter funktionstjekket, og når det fungerer perfekt, gennemgår vi installationen med det tekniske personale. Vi leverer også tekniske specifikationer og skriftlige instruktioner til drift og vedligeholdelse af anlægget.

Se også linket om, hvordan man omdanner en pool til en splash pad.

Smart løsning

Klar til leg – gør dig klar til vand og spænding!

Vil du høre mere om mulighederne?

Skriv til info@cado.dk eller ring på +457022 2628

sv_SESwedish