Nedenfor kan du se et udvalg af vores referencer.

CADO er en professionel leverandør af vandlegepladser osv. Vi har leveret vandleg til kommuner, zoologiske haver og campingpladser. Vi ønsker at bidrage som partner i alle faser af projektet – fra idé til realisering. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og dit næste projekt.

Vi er klar til at hjælpe, og vi starter med dine ønsker.

KONTAKT

Ring +457022 2628 eller skriv til info@cado.dk

Gøteborg Månadsparken

I dette projekt fik vi til opgave at omdanne den gamle plaskedam i parken til et mere attraktivt sted for børnefamilier i nabolaget.

Læs mere her

Borås Zoo

Borås Zoo har åbnet en populær vandlegeplads som en del af Simbas legeplads. Om sommeren har vandlegepladsen tiltrukket mange børn, der gerne vil svømme.

Læs mere her

Stockholm Husbyparken

Inde i Husbyparken, mellem husene, er der en spændende Splashpad. Den er opdelt i to forskellige sektioner, hvor den ene del er til mindre børn med lavere redskaber, og den anden del er…

Læs mere her

Finspång Bruksparken

Installationen består af ti vandsprøjter, der vil inspirere og begejstre børn i alle aldre. Vandets igangsætning styres af børnene…

Læs mere her

København Den Blå Planet

På Den Blå Planet har CADO designet og etableret et stort lege- og oplevelsesområde med vand som hovedtema. I designet har vi lagt vægt på, at områderne skal…

Læs mere her

Skåne Zoo

Her har vi været med til at udvide parkens vandland. I dag er det en facilitet, der virkelig opfordrer unge og gamle til at blive våde efter en lang gåtur i skoven….

Læs mere her

VANDLEG HELSINGBORG

Det første CADO-vandlegetøj med genanvendt vand. Et komplet anlæg, der bruger en særlig rensningsteknologi til at reducere vandforbruget. Ellers fungerer alle forlystelser som sædvanligt med masser af….

Læs mere her

ØREBRO BYPARK

Et ubrugt soppebassin har fået nyt liv i byparken i Örebro. Med ret enkle midler blev dammen forvandlet til en glitrende vandlegeplads, der er lige spændende for børn og voksne.

Læs mere her

sv_SESwedish