SÅDAN FUNGERER EN PLASKEDAM ELLER ET VANDELEMENT

VÆLG VANDANLÆG

Der er meget at overveje, når man vælger type af vandsystem. Du kan vælge mellem Splashpad og Spraypoint.

Splashpad til dit vandsystem

Splashpad’en sprøjter vand ovenfra og nedefra. Med et enkelt skridt eller skub overføres vandet til en anden funktion eller et legeredskab. Mere end 20 unikke funktioner i en Splashpad® får børnene til at hoppe af glæde – hver gang.

Når man vælger et vandelement, er det en god idé at kombinere elementer med forskellige vandeffekter, fordi det skaber spændende lege og fascinerende sanseoplevelser. Der er bløde tåger, kraftige jordsprays, bløde vandforhindringer, interaktive figurer eller højintensive super splash spande. Der er ganske enkelt noget for enhver smag. På mange legeredskaber er der to strømningsmuligheder. Standardnipler til stort vandforbrug og “Smartflow” til et system med mindre vandforbrug eller uden genbrug af vand.

Splashpad til dit vandsystem

Spraypoint til dit vandsystem

Spraypoint er et alternativ, der bruger mindre vand og giver mindre stænk. Dette koncept giver interaktive og samarbejdende legeoplevelser for hele familien. Derudover gør de det muligt at lade legen være i centrum i bylandskabet og i parkanlæggene.

Spraypoint® bruger lette tåger og små retningsbestemte vandskyer til at reducere og kontrollere vandforbruget. Dyserne kan rettes, og flowkontrollerne er forudindstillede med begrænsende vinkler og forudindstillede elementer, der begrænser vandstrømmen.

SÅDAN STYRER DU DIT VANDSYSTEM

Der er to muligheder, Smartpoint eller Maestro-styret, vandsystem.

Smartpoint Command Centre er en alt-i-en-løsning. Det kombinerer brugeraktivering, systemstyring, vandfordeling og afløbssystemer. Alt sammen for at give en økonomisk og effektiv løsning til vandforsyning. Forenklet drift og reducerede installationsomkostninger er de største og vigtigste fordele ved denne løsning.

HVORNÅR SKAL DEN BRUGES?

Smartpoint Command Centre kan bruges til projekter med gennemstrømning, opsamling og genbrug af vand.

A. Timer-boks

B. Smartpoint kommandocentral
C. Controller
D. Afløbssystem
E. Vanddistributionssystem
F. Fodaktivator (fås også til montering på stolpe)

Smartpoint kan bruges til op til ti vandaktiviteter.

Plaskvandet nedenfor styres kun af et Smartpoint og en timerboks, som er inkluderet.

MAESTRO-INTELLIGENT VANDSTYRING

Maestro kan styre alt i vandsystemet, såsom indgangsvand, vandtryk, sekvenser, timing osv.

Grænseflader

Den har en enkel brugergrænseflade til intuitiv kontrol. For at lette betjeningen får du også sidespecifik guidet hjælp.

Proces

Avancerede funktioner til brugerdefineret sekventering. Styrer et uendeligt antal funktioner med forskellige timing- og sekvensmønstre.

Håndtering

Flowkontrol i realtid for effektiv energi- og vandudnyttelse. Her vil du bemærke en reduktion i vandslagsproblemer gennem bløde start/stop-overgange i sekvenserne.

4G-forbindelse

Routerkittet fjerner behovet for et netværkskabel.

Maestro-lys

Mulighed for at synkronisere LED-lys og vand for at skabe en fantastisk koreografi.

Støtte

Fjernadgang til vedligeholdelse og drift reducerer antallet af besøg på stedet. Online teknisk support direkte fra Vortex.

Placering

Maestro- og vandtilslutninger placeres i en jordboks eller på væggen i et servicehus.

Plaskedammen ovenfor styres af Maestro

VANDET FRA DIN VANDINSTALLATION

Vandforsyningen til en typisk Splashpad® kommer fra en ren vandkilde. Efter brug kan vandet opsamles og genbruges til vanding eller tilsluttes en regnvandsledning, som vi kalder Flow through. Vandet kan også genbruges til plaskedammen. Herefter følger en rensningsproces, der gør det muligt for planten at fungere i harmoni med miljøet. Dette kaldes Water Quality Management System (WQMS).

Så hvordan fungerer Flow through? Vandet løber gennem legepladsen og derefter gennem afløbet tilbage til det kommunale kloaksystem. Der er mange fordele ved dette system, men den vigtigste er, at du ikke behøver at investere ret meget for at få det. Desuden er vedligeholdelsesomkostningerne lave. Et gennemstrømningssystem som dette bruges i områder, hvor udgifterne til vand og kloakering er lave, og hvor der ikke er regler om vandbegrænsning.

FLOW THROUGH

VANDKVALITETSSTYRINGSSYSTEM (WQMS)

WQMS er designet til at sikre, at vandet i dit vandsystem cirkulerer så godt som muligt.

Derudover filtreres vandet meget godt, og vandlegepladser med mange besøgende desinficeres meget godt. Vores WQMS-system er et lukket system, der recirkulerer og desinficerer vandet til og fra vandlandet ved hjælp af en avanceret vandbehandlingsteknologi. Igen er der mange fordele såsom

  • Det er et forudindstillet, fabriksbygget og testet system.
  • Det er placeret i skabe, der sikrer nem adgang og håndtering. For eksempel installeret i et servicecenter.
  • Hver del er fremstillet af galvaniseret stål
  • Den passer ind i ethvert rum
  • Det er muligt at tilføje forskellige opgraderingspakker.

Hvornår skal du bruge det?

WQMS’ recirkulationssystem bruges på projekter, hvor det er vigtigt at reducere vandforbruget, eller hvor kommunen kræver recirkulation og desinfektion.

Vandets vej gennem planten.

HVILKEN OVERFLADEBEHANDLING SKAL DU VÆLGE?

Der er flere muligheder, afhængigt af om du vælger at genbruge vandet eller bruge Flow through. I tilfælde af genvinding eller genbrug indeholder vandet nogle kemikalier, og vi anbefaler stenplader eller beton som underlag. I tilfælde af Flow through fungerer det også med en gummibelægning. Uanset om du vælger beton- eller gummibelægning, kan det være spændende at bruge farve på nogle dele.

sv_SESwedish