ELEVATIONS™ & PLAYNUK

ELEVATIONS™ & PLAYNUK

Elevations™ og PlayNuk er en duo af engagerende vandlegeløsninger, der tilføjer nye dimensioner til lavvandede bassiner og Splashpads!

  • Elevations™ tilbyder eventyr på flere niveauer med en næsten uendelig mængde bevægelige dele og temamuligheder.
  • PlayNuk er en mindre version af Elevations™ til yngre eventyrere og tilbyder leg fra en tidlig alder.

Fantasifulde, fordybende oplevelser, der får legen til at flyde.

Uanset om du vælger en standard Elevations™, et pirattema eller et plaskende anlæg inspireret af en tropisk regnskov, stimulerer Elevations™ fantasien og tager børnene med til spændende nye verdener og oplevelser. Det actionfyldte design kombinerer forventningen fra de store vandspande, der kan tippes, hastigheden fra vandrutsjebanerne, den sociale leg fra spraykanonerne og en lang række aktivatorer, kaskader og sprays, som børnene kan ændre og udforske.

For småbørn og førskolebørn er PlayNuks design i to niveauer et alt-i-et-knudepunkt for alderssvarende leg og tilbehør. Mindre trin og gelændere gør det nemt for de små at gå fra stueetagen til det øverste dæk, mens bløde plaskefunktioner, taktile læringsoplevelser og skyggefulde områder sikrer timevis af sjov leg på varme sommerdage.

Supervåde aktiviteter – både inde og ude!

Hvert af disse systemer kan installeres på en række forskellige eksteriører og interiører. Vortex samarbejder gerne med dig om at vælge et design, der passer perfekt til det aktuelle område og den aktuelle situation. Vi kan også optimere konstruktionens placering, position og adgang. Uanset om du integrerer dem som indendørs legefaciliteter i poolen eller som en udendørs hovedattraktion, har Elevations™ og PlayNuk stor tiltrækningskraft på både unge og gamle.

Familiespil på alle niveauer

Elevations™ og PlayNuk-enheder giver legemuligheder på alle niveauer. Når børnene går fra stueplan til øverste etage, opdager de forskelligt legetilbehør undervejs. Begge niveauer interagerer på genial vis med hinanden, så ældre og yngre børn kan arbejde sammen og løse problemer som et team. Det fremmer kontakten mellem generationerne, hvilket er vigtigt for unge familier. Uanset hvilken facilitet og hvilket udstyr du vælger, vil din oplevelse holde familien engageret i længere tid og give dem lyst til at vende tilbage.

sv_SESwedish