TILGÆNGELIGHED

Når det handler om tilgængelighed, er det meget sandsynligt, at den første tanke, du får, er forbundet med en person i kørestol.

Men emnet tilgængelighed dækker meget mere end tilgængelighed for kørestole. Der bør og vil også blive taget hensyn til fastholdelse, inklusion og lige muligheder. God tilgængelighed er afgørende for 10% af befolkningen, det er nødvendigt for 40%, og vi er alle involverede, når adgang, områder og engagement involverer 100% af befolkningen.

Emnet er afgørende, især når man planlægger et byområde.

UNICEF fastslog i 2004, at retten til adgang også omfatter retten til leg, fritid og adgang til sport. (Se UNICEF-rapporten “Sport, Recreation and Play” på hjemmesiden unicef.org).

Enhver, der planlægger et bymiljø med en legeplads i tankerne, bør designe den i overensstemmelse med principperne om tilgængelighed, både hvad angår adgang til området, stop og den leg, der skal finde sted der.

Vortex tilbyder fri leg og fuld tilgængelighed for ALLE!

Hos Vortex er alle stærkt engagerede i principperne for universelt design, hvor tilgængelighed også er en vigtig hjørnesten. Det er en forpligtelse, der blev født i forbindelse med selve virksomheden, og siden begyndelsen har vi designet alle vores vandlegepladser ud fra det faktum, at de skal kunne nydes af alle, uanset fysisk formåen og kun begrænset af alder eller på grund af et meget alvorligt handicap.

Det er derfor, vores vandlegepladser er intuitive, lette at forstå og enkle at bruge.

VANDLEG – giver rørende og spektakulære oplevelser med vand, der sprøjter, plasker, sprøjter og fryder.

VANDLEG – som kan nydes med alle sanser eller kun én, men altid er en fornøjelse. Uanset hvem spilleren er, uanset deres alder eller fysiske formåen.

VANDLEG – med den nyeste teknologi, nem at bruge og masser af grin og sjov.

Alt er placeret i et område, der ikke giver problemer med tilgængelighed eller sikkerhed. En Vortex Splashpad® er et nul-dybdeanlæg, der byder alle velkommen og kan garantere, at der ikke er noget farligt vand. Ikke engang en livredder behøver at være til stede.

Hos Vortex er vi et team af erfarne projektledere, landskabsarkitekter, grafiske designere, fagfolk og installatører, der arbejder sammen med et enkelt mål: at skabe havnefronter og vellykkede projekter.

Kort video med fokus på tilgængelighed

sv_SESwedish